Vytauto Žemaičio nuotr.

2015-ųjų uphillas V. Žemaičio akimis

Fotografas Vytautas Žemaitis kviečia sugrįžti į 2015-uosius bei pasižiūrėti, kaip prieš gerus septynis metus atrodė driftas Kačerginės Nemuno žiede.

Fotografuoju automobilių sportą maždaug 15 metų, visad patiko fotografuoti veiksmą, o taip pat esu automobilių ir automobilių sporto fanatikas, taigi natūraliai gavosi, kad norėjosi išbandyti šią fotografijos sritį ir prilipo ji.

Pirmas drifto even’tas kuriame buvau oficialiai akredituotas kaip fotografas, tai “D1Sport” rengtos varžybos “Urmo Bazės” teritorijoje.

Mėgstamiausia trasa darbui “Kačerginės Nemuno Žiedas”. Per visus metus kiek teko išbandyti dirbti įvairiose trasose supratau, kad būtent šita trasa yra įdomiausia savo konfigūracija Lietuvoje. Čia galima padaryti kur kas įspūdingesnius kadrus nei trasose, kurios yra sudėliotos iš “fyškių” stovėjimo aikštelėse.

Vytautas Žemaitis

2015-ųjų metų antrame PRO lygos etape nugalėjo Mantas Kuvinskas, finale įveikęs Ignus Jekabsons iš Latvijos. Trečią vietą užėmė Andrius Vasiliauskas, mažajame finale nugalėjęs Timą Simnišką.

Aštuntuką uždarė Regnars Mozga-Klavinš, Simas Sinkevičius, Ignas Daunoravičius bei Kęstutis Kelpša.

Daugiau įvairiausių nuotraukų rasite Vytauto facebook profilyje

Parašykite komentarą
Ankstesnis straipsnis
Dvam_keturi media

Ride It Out komanda pristato E. Petravičiaus S13

Kitas straipsnis

Krebždesio bolidai išvažiavo svertis

Susiję straipsniai:

Tu grįžai!

Registruoti ir prisijungę vartotojai mato daugiau, tad skaityk toliau.

Prisijunk ir matyk daugiau

Esi registruotas vartotojas? Prisijunk.
Jei neturi vartotojo driftas.lt platformoje – ne bėda. Registruokis ir matyk daugiau!

Pamiršai slaptažodį? registruotis

Naršydami Driftas.lt puslapyje ir StatauSkersą el. parduotuvėje sutinkate, jog naudojame slapukus, kurie užtikrina sklandų apsipirkimą. Daugiau informacijos